over ons en ons bedrijf

Klein hoveniers is een dynamisch en vernieuwend hoveniersbedrijf, opgericht in 2001..

Onze ervaring in het hoveniersvak gaat echter veel verder terug. Wij stellen ons flexibel op naar de klant, houden ons aan de gemaakte afspraken en onze communicatielijnen zijn kort. Onze klanten ervaren dit als zeer prettig, waardoor onze vaste klantenkring zich steeds verder uitbreidt binnen de regio..

 

Wij leggen ons toe op het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Maar al te vaak schiet de tuin er bij in wegens gebrek aan tijd, kennis of inspiratie. Het gevoel dat er iets aan uw tuin 'moet' gebeuren blijft door uw hoofd spoken. Wij nemen u graag deze zorg uit handen zodat u alleen nog maar van uw tuin hoeft te genieten. Vanaf het eerste gesprek tot en met de afwerking van uw tuin kunt u op onze vakbekwaamheid rekenen. Samen met u kunnen wij van uw tuin een paradijs maken waar u jaar in jaar uit van zult genieten.

Bij ons kunt u terecht voor originele ontwerpen in iedere gewenste stijl, voor particulieren en voor bedrijven. Ook voor uw dakterras of patio hebben wij creatieve ideeën. 

Wellicht heeft u zelf wel eens een schetsontwerp gemaakt en bent u op zoek naar iemand die uw plan kan realiseren. Of misschien heeft u juist geen enkel idee van wat u met uw tuin of een bepaald gedeelte ervan zou kunnen doen. Wij leggen u graag onze ideeën voor.

 

Wij werken met:

Vakbekwame medewerkers, kwalitatief hoogwaardig materiaal, veilig gereedschap, gekeurde en onderhouden machines.

 

Wij beschikken over o.a.:

Een minigraver, shovel, trilplaat, stenenzaag en knippers, laser, heggenscharen, kettingzagen, bladblazers, grasmaaier

 

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.