kunstgras

Royal Grass kunstgras ... voor natuurlijk genieten van uw tuin! 

 

Het kunstgras van Royal Grass stelt u in staat om iedere dag uw tuin te gebruiken waarvoor deze is bedoeld; zorgeloos genieten met familie of vrienden. U hoeft niet te maaien, te mesten en te sproeien en het is altijd groener dan bij de buren!

 

De kunstgras kwaliteiten uit het Royal Grass assortiment zijn de meest innovatieve die u kunt krijgen. De grasvezels zijn V-vormig, gekopieerd van natuurlijk gras, zodat het niet van echt te onderscheiden is. Onze Micro Nerve Technology (MiNT) geeft het kunstgras een matte, zijdeachtige kleur en minimale glans. De ruggengraat van de vezels zorgt ervoor dat de grasvezels langer rechtop blijven staan en ook weer snel terugveren wanneer u er overheen loopt. Ons gras is veilig voor kinderen, dieren en het milieu en voldoet aan de internationale normen. Natuurlijk is het mogelijk om een kijkje te nemen in één van de vele showtuinen die er zijn, om het gras te kunnen zien, voelen en beoordelen.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Hieronder ziet u de verschillende grassoorten en de prijs per m2 (ongelegd). 

soorten & prijzen