Buitenkeuken

Buitenkeukens by WWOO

 

Zodra het maar even mooi weer is gaan we allemaal aan de barbecue. Veel mensen vinden het heerlijk om buiten te koken. Je geniet extra lang van het mooie weer, de eetluchtjes blijven buiten en je hoeft niet steeds naar binnen te lopen. De buitenkeuken - in diverse vormen - is dan ook sterk in opkomst. Klein Hoveniers levert en plaatst nu de stoere buitenkeukens van WWOO.

 

Ben je op zoek naar een buitenkeuken, tuinafscheiding, opbergruimte voor je potten of wil je buiten een eigen spa creëren? De mogelijkheden van WWOO zijn eindeloos! WWOO biedt een op maat oplossing in jouw tuin en is zelf samen te stellen op basis van jouw budget, gebruik en woonomgeving. Heb je een kleine tuin in het hartje centrum, middenwoning in een nieuwbouw wijk of luxe villa? Wij denken graag met je mee over een persoonlijk ontwerp op basis van jouw wensen. De WWOO is gemaakt van onverwoestbaar beton en is onderhoudsvrij! Het gaat niet werken en vergt verder geen onderhoud. 

 

De WWOO buitenkeuken bestaat uit losse onderdelen. Je kunt de WWOO dan ook helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Maak 'm 1.30 of 2 meter hoog, maak 'm zo lang als je wilt en creëer met de WWOO extra's naar eigen wens een goed geoutilleerde buitenkeuken, een outdoor badkamer of een handige werkplek . Gebruik de WWOO als functionele erfafscheiding, stel 'm op bij terras of zwembad en creëer een heerlijke luwte. De mogelijkheden zijn grenzeloos! 

 

De WWOO is leverbaar in grijs en antraciet.

 

Bij een nieuwe buitenkeuken of badkamer horen vanzelfsprekend ook accessoires. Speciaal voor WWOO is er daarom een nieuwe lijn exclusieve producten die in stijl en functionaliteit helemaal passen bij jouw buitenkeuken of badkamer. Met deze lijn willen wij ook in de toekomst in blijven spelen op de nieuwste ontwikkelingen. Zo dragen wij er zorg voor dat jouw WWOO steeds uitgerust blijft met de nieuwste trends en snufjes op het gebied van buitenleven. Het assortiment bestaat uit handige en mooie accessoires zoals een Big Green Egg BBQ, wasbak, vuurplek, houten opbergkistjes en gietijzeren kookpot met ketelhaak etc. Een aantal van deze producten zijn exclusief voor WWOO ontworpen en ook alleen bij WWOO verkrijgbaar. 

 

Klein Hoveniers kan uw WWOO keuken voor u plaatsen en/of integreren in een totaalplan voor de tuin. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Wilt u de WWOO buitenkeukens eerst eens in het echt zien? Je vindt WWOO ook op openbare gelegenheden zoals o.a. Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee, Keukenhof in Lisse en de Bijenkorf in Amsterdam. 

 

WWOO is een ontwerp van Piet-Jan van den Kommer www.vandenkommer.nl 

 

Voor de WWOO prijslijst in pdf klikt u hier