Bedrijven

De aanleg en het onderhoud van uw zakelijk groen is bij ons ook in vertrouwde handen.

De entree van uw bedrijf is de eerste indruk als u relaties ontvangt. Deze moet er verzorgd en uitnodigend uit zien. Dat geldt zowel voor de entree aan de buitenkant als bij binnenkomst in het pand. Wij maken samen met u een voorstel voor de nieuwe 'look' van uw bedrijf. Wij leveren ook complete combinaties interieurbeplanting, zowel echte planten als zijde. Als alles er verzorgd uit ziet wilt u dat natuurlijk graag zo houden. Wij kunnen hiervoor een onderhoudscontract afsluiten waarbij wij periodiek het onderhoud aan uw beplanting komen verrichten. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar en kunt u zich richten op uw klanten!

 

Ook het (her-)aanleggen en bijhouden van uw bedrijfsterrein, het onkruidvrij maken en houden van de bestrating, het opruimen van zwerfvuil, bijhouden van plantvakken en het snoeien van hagen en bomen behoren tot onze werkzaamheden.

 

Wilt u meer informatie of heeft u bepaalde plannen? Neemt u contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie kunnen bekijken.