Ontwerp

Wensen zijn er altijd wel maar hoe komt je nou tot een mooi plan? Vaak weten mensen wel dat ze graag een vijver willen hebben of een fijne loungehoek met buitenkeuken. Ze willen graag een speelgazon voor de kinderen of juist veel bestrating omdat er geen tijd is voor grasmaaien en tuinonderhoud.

 

Na een eerste gesprek ter plaatse wordt, met uw wensen als basis, een ontwerp met bijbehorende offerte gemaakt. De kosten voor het maken van een ontwerp worden vooraf met u besproken en zijn afhankelijk van de grootte van het project. 

 

Wij proberen om zoveel mogelijk uw wensen in te passen in een ontwerp dat er ook nog eens fraai uitziet. Complete tuinontwerpen (afhankelijk van de grootte) voorzien wij vaak van een moodboard zodat u alvast de sfeer van de nieuwe tuin kunt 'proeven'. Uiteraard zijn wij bekend met diverse verschillende stijlen. Wij leggen veel strakke en moderne tuinen aan maar hebben ook engelse, oosterse en landelijke tuinen aangelegd.

 

U kunt bij het eerste gesprek ook zelf foto's of een schets aandragen om uw ideeën te verduidelijken. Nadat het ontwerp met u is doorgenomen kunnen indien nodig aanpassingen worden gedaan totdat het ontwerp helemaal naar uw zin is. Tijdens de aanleg is er ook nog ruimte voor kleine aanpassingen met het oorspronkelijke ontwerp als basis. Wilt u alleen een ontwerp laten maken en dit zelf (laten) uitvoeren dan kunnen wij dit tegen een vooraf afgesproken tarief voor u realiseren.

 

Op onze ontwerpen rust auteursrecht. De door ons gemaakte ontwerpen blijven intellectueel eigendom van Klein Hoveniers en de ontwerpen of delen ervan kunnen niet worden gebruikt zonder dat hiervoor toestemming is gegeven dan wel overeenstemming is bereikt.