uw hovenier in bloemendaal

U woont en/of u werkt in de regio Bloemendaal en u bent op zoek naar een ervaren, bekwame en betrouwbare partner in het groen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klein Hoveniers is gevestigd in Roelofarendsveen en heeft onder andere de regio Bloemendaal als belangrijk werkgebied.

Wij helpen u graag en vakkundig met de (her-)aanleg of het (periodiek) onderhoud van uw tuin. U kunt bij de tuinaanleg onder andere denken aan; bestrating, vlonders, pergola's, loungehoeken, terrassen, vijvers, gazons (kunstgras of graszoden). Tevens kleden wij dakterrassen aan en kunnen wij uw bedrijf voorzien van decoratieve binnenbeplanting. Op de overige pagina's van deze website vindt u meer informatie over ons bedrijf, de verschillende stappen in het traject naar een nieuwe tuin en wat wij voor u en uw tuin(plannen) kunnen betekenen.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Bekijk de mogelijkheden door op de opties boven in het menu te klikken of bekijk ons fotoalbum.